Sve kategorije
Ko smo mi

Ko smo mi

Company Uvod

Seize Compressor (Shanghai) Co., Ltd. je osnovan 2009. godine. Fabrika se nalazi na ulici Jinliu br. 188, industrijska zona Jinshan, Šangaj. Kupio je 100 mu zemljišta, 40 mu u prvoj fazi i 60 mu u drugoj fazi, i ima vrhunsku opremu za obradu i testiranje u industriji.

Seize - pionir globalnog štedljivi vazdušni kompresor! Sa nezavisnom osnovnom tehnologijom, štedi energiju kompresor za zrak patenti dvostrukog pronalaska! Kompanija integriše istraživanje i razvoj, proizvodnju, marketing i usluge, i brend je proizvođač koji se fokusira na uštedu energije zračni kompresori!

Kompanija je visokotehnološko i specijalizovano novo preduzeće u Šangaju, sa sertifikovanom laboratorijom za energetsku efikasnost. Svi njegovi proizvodi premašuju nacionalni prvoklasni standard energetske efikasnosti, a mnogi proizvodi su osvojili Nacionalnu zvijezdu energetske efikasnosti, preduzeće za demonstraciju patenata u okrugu Jinshan, i osvojili titulu lidera u industriji.

Kompanija ima više od 40 patenata! Brojni patentni patenti su prošli ISO9001, ISO14001, CE i druge certifikate.

Kompanija je prva marka u industriji koja je dobila "Zvijezdu energetske efikasnosti", sa certifikatom broj 001. Posjedujemo patent za pronalazak cijele mašine i profila štedljivog vazdušnog kompresora.

Kompanija ima 360 zaposlenih i više od 100 prodajnih i servisnih objekata u zemlji i inostranstvu. Mi smo prvi proizvođač zračnih kompresora koji štedi energiju koji je zamijenio uvozne robne marke u velikim količinama. Do sada je Seize prodao više od 30,000 štedljivih zračnih kompresora širom svijeta i prodao više od 3 miliona KW štedljivih zračnih kompresora, uštedivši korisnicima oko 15 milijardi juana na računima za struju i smanjivši emisije ugljika za našu planetu za oko 15 miliona tona.

3
2
3
1
5
1
1
2
4
7

Vruće kategorije