Sve kategorije
Vijesti

Vijesti

14. Nacionalni elitni trening prodaje Seize Collegea završio je savršeno!

Vrijeme: 2023-07-17 Hits: 17
wps1_副本

Vruće ljeto ne može zaustaviti svačiju strast za samousavršavanjem. Ujutro 15. jula, više od 200 dilera i prodajnih elita iz cijele zemlje došlo je u masama, očekujući da će se probiti kroz obuku, riješiti probleme kupaca profesionalnijim uslugama i stvoriti veću vrijednost za kupce!

wps2_副本
图片 2

wps4_副本
wps5_副本

14. Nacionalna elitna obuka Seize College-a

wps6_副本

U cilju promocije zelene transformacije i razvoja industrijskih preduzeća i ostvarivanja stvarnog smanjenja troškova preduzeća. Ovogodišnji Seize College uglavnom pruža sveobuhvatnu sistematsku obuku za prodajni tim kroz stvarne slučajeve u smislu tehničke transformacije koja štedi energiju, dizajna šeme kupaca i načina prodaje gasa u industriji projektnih slučajeva.

Predavač: Cheng Hongxing, generalni direktor

wps7_副本

Obuka je podijeljena u 22 grupe, a formiran je i bonus bazen kako bi se podstakao svačiji entuzijazam i inicijativa za učenje!

wps8_副本
wps9_副本

Fokusirajte se na osnaživanje, inovacije i promjene

wps10_副本

Prije zvaničnog predavanja, gospodin Cheng je naglasio da svi moraju pažljivo slušati, nastaviti učiti i usavršavati se s početnim srcem odgovornosti prema kupcima!

wps11_副本

Na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva u kompresor za zrak industriju, gospodin Cheng je analizirao uobičajene probleme uštede energije u projektu od jednog slučaja do drugog, te kako dizajnirati šeme za uštedu energije kako bi se maksimizirali interesi korisnika i razbila konvencionalna razmišljanja na tržištu, što je svima mnogo koristilo .

Nastava i nastava situacionih vežbi

wps12_副本

Svaki stručni studij je samotransformacija. Kombinacijom prakse i ideja, gospodin Cheng je suptilno širio sadržaj znanja duhovitim jezikom.

Otvorite nove ideje i tražite nova otkrića u obuci. Cijela atmosfera treninga bila je topla, a prodajna elita se s entuzijazmom posvetila, ili pažljivo slušala ili aktivno raspravljala, što je otvaralo nove ideje za rad uz sticanje profesionalnih znanja i vještina.

Gospodin Cheng je strpljivo odgovarao na svačija pitanja, puštao je svakoga da se sudara sa iskrama razmišljanja u stalnoj komunikaciji i interakciji, proširi svoje vidike i produbi svoje razumijevanje zraka kompresor uštedu energije.

Dijelite, komunicirajte i razvijajte se zajedno.

wps13_副本

Osim samog kursa obuke, svakodnevno se održavaju i aktivnosti razmjene i dijeljenja, a svi aktivno izlaze na pozornicu kako bi podijelili svoje uvide i dobitke na obuci i svoje prodajno iskustvo. Konkretno, prijatelji dilera rekli su da Seize platforma pruža sveobuhvatnu podršku u proizvodima, brendovima, uslugama, postprodajnim i drugim aspektima, i da zaista koristi praktične akcije kako bi pomogla dilerima da stvore vrijednost i promoviraju nova otkrića u industriji zračnih kompresora!

Obuka za osnaživanje profesionalnih kurseva koju vam je gospodin Cheng ovaj put donio, kroz analizu industrijskih slučajeva, praksu na licu mjesta, interaktivnu diskusiju i druge načine podučavanja, pomaže vam da poboljšate svoju sveobuhvatnu sposobnost na svestrani način i raduje se vašem implementacija i divno cvjetanje!

wps14_副本

14. Nacionalna elitna obuka Seize College-a bila je puna uspjeha. Ova obuka nije samo proces prenošenja znanja i vještina, već i proces stimulisanja potencijala. Učesnici su rekli da će ono što su naučili primijeniti u praksi, bolje pružiti kupcima sveobuhvatnija i profesionalnija rješenja u procesu prodaje, te smanjiti troškove komprimovani vazduh za korisnike niže u ovoj industriji! Neka klijenti nastave da ostvaruju koristi, razvijajte se na dobitku sa kompanijom i idite naprijed!


prev

Ljeto je vruće, na šta treba obratiti pažnju u upravljanju štedljivim vazdušnim kompresorima? Članak vam govori!

Sve sljedeći

U 2023., sredinom godine sastanak Sazhen energetski štedljivog zračnog kompresora i obilazak grupne zgrade bili su pun uspjeh!

Vruće kategorije