Sve kategorije
Vijesti

Vijesti

2023 Specijalni sastanak obuke o politici uštede energije u okrugu Jinshan | Fokusirajte se na niske emisije ugljenika, iskoristite vazdušni kompresor koji štedi energiju pomaže zelenom razvoju industrijskih preduzeća.

Vrijeme: 2023-07-31 Hits: 39

Shvatite nove prednosti i osvojite novu budućnost.

Dana 14. jula, Zhang Qun, direktor regije Shanghai ofZaplijeni Compressor (Shanghai) Co., Ltd., pozvan je da prisustvuje posebnom sastanku za obuku okruga Jinshan 2023. o politici očuvanja energije (druga sesija).

1

# Nacionalna sedmica reklamiranja očuvanja energije #

Vrijeme: 10.-16. jul 2023

Tema: "Ušteda energije i smanjenje ugljika".

22

Inteligentna inovacija, visoka efikasnost i ušteda energije

图片 3

Nedavno, u akciji prikupljanja "Zelenih proizvoda niske ugljične tehnologije" koju je organizovala Šangajska komisija za ekonomsku i informatičku tehnologiju, proizvodiZaplijeni Compressor (Shanghai) Co., Ltd. osvojio je zelenu tehnologiju niske emisije ugljika u Šangaju kroz tehničku ocjenu stručnog sastanka! Ovaj proizvod premašuje nacionalni standard i štedi oko 30% energije u poređenju sa opštim štedljivi vazdušni kompresor.

Kompanija je visokotehnološko i specijalizovano novo preduzeće u Šangaju, sa sertifikovanom laboratorijom za energetsku efikasnost. Svi njegovi proizvodi premašuju nacionalni standard energetske efikasnosti prvog nivoa, a mnogi proizvodi su osvojili Nacionalnu zvezdu energetske efikasnosti, preduzeće za demonstraciju patenata u okrugu Jinshan i lider u industriji. Kompanija ima više od 1 patenata! Brojni patenti za pronalaske su prošli ISO50, ISO9001 i druge certifikate. Kompanija je prvi brend u industriji koji je dobio "Zvijezdu energetske efikasnosti", sa certifikatom broj 14001. Posjedujemo patente izuma za cijelu mašinu i profil uštede energije zračni kompresori.

Zaplijeni štedljivi zračni kompresor korisnicima pruža štedljivije, pametnije i stabilnije proizvode i rješenja za uštedu energije za sisteme komprimiranog zraka, tako da je cijena komprimiranog zraka za korisnike niža u ovoj industriji!

Digitalno niskougljično inteligentno upravljanje

1689845806858967

Da li vazdušna kompresorska stanica može postići visoku energetsku efikasnost i nisku potrošnju energije direktno je povezano sa ekonomskim prednostima preduzeća.

Ciljajući na bolne tačke velike potrošnje električne energije i visokog udjela troškova potrošnje energije u zgradi zračne kompresorske stanice u industrijskom polju,Zaplijeni zračni kompresor koji štedi energiju može prilagoditi pametno rješenje za uštedu energije "super-prvoklasne energetski efikasne zračne kompresorske stanice+Zaplijeni cloud platforma" prema industriji.Zaplijeni Cloud konfiguriraoZaplijeni Pametna vazdušna kompresorska stanica može precizno predvideti i optimizovati rad, pomoći preduzećima da sprovedu praćenje i upravljanje u realnom vremenu, realizuju fino upravljanje vazdušnom kompresorskom stanicom i postižu višedimenzionalnu uštedu energije „štedeći ljude, struju, brigu i vreme“.

Bez naziva - 3

Zaplijeni Vazdušni kompresor koji štedi energiju može zadovoljiti potrebe korisnika u svim smjerovima od uštede energije proizvoda preko uštede energije u prostoriji do uštede energije sistema. Pridržavajući se koncepta „Zelena proizvodnja pomaže dvostrukom ugljiku“, ustrajemo u inovativnom razvoju i tehnološkom unapređenju, te stalno nastojimo biti štedljiviji i inteligentniji, pružajući korisnicima bolje proizvode, smanjujući potrošnju energije i emisije ugljika poduzeća.

Zaplijeni prodao je više od 30,000 štedljivih zračnih kompresora u svijetu, te posjeduje kompletne komplete opreme za uštedu energije raznih modela kao što je mikro-ulje vijak kompresor zraka, bezuljni zračni kompresor, mobilni zračni kompresor, centrifugalni zračni kompresor, suhi bezuljni zračni kompresor i kompresor bez ulja podmazan vodom.

prev

Cijeli proces održavanja tri filtera za vijčani zračni kompresor za ubrizgavanje ulja

Sve sljedeći

Pet neophodnih tehnika za antikorozivnu zaštitu ventila štedljivog vazdušnog kompresora

Vruće kategorije