Sve kategorije
Pridruži nam se

Pridruži nam se

Postanite SEIZE distributer

Tražite li profitabilne mogućnosti distribucije? Imate iskustvo u marketingu proizvoda i imate jaku mrežu nezavisnih partnera, filijala i odabranih maloprodajnih objekata? Snažan smo fokus na razvoj našeg međunarodnog b2b poslovanja i našeg prodajnog odnosa prema distribucijskim poduzetnicima. U SEIZE-u smatramo da je osnovni zadatak pružanje pomoći za uspješno plasiranje naših proizvoda u vašem području i pružanje podrške koja vam je potrebna za razvoj vašeg distributivnog poslovanja u dugoročnoj perspektivi kao pouzdanog i cijenjenog distributera.


Pridruži se

Zašto distribuirati SEIZE?

Razvoj tehnologije

Više od 40 centifikacija, 1 dizajn integrisanog kola, ušteda energije vijak kompresor zraka patent za pronalazak, nezavisno istraženi visokoefikasni i štedljivi dvostepeni vazdušni profil, i industrijsko prilagođena tehnologija niskog pritiska, stopa uštede energije oko 15%.

Uslugu nakon prodaje

Postoji više od 100 prodajnih i servisnih mjesta na domaćem i inozemnom tržištu, fabrička direktna prodaja, opremljena profesionalnim timom za održavanje, više od 100 viših i srednjih inženjera, za kreiranje pravovremenih, profesionalnih, ugodnih i promišljenih usluga, a sve sa misijom prevazilaženje potreba kupaca i odgovornost za rezultate.

Tvornička snaga

SEIZE je proizvođač zračnih kompresora, integrira istraživanje i razvoj, proizvodnju, marketing i usluge, fokusirajući se na uštedu energije, kao visokotehnološko i specijalizirano novo i posebno poduzeće, koje ima nacionalnu laboratoriju za energetsku efikasnost, a mnogi proizvodi su osvojili nacionalnu energetsku efikasnost zvijezde.

Uvesti njemačku tehnologiju

Kompanija je nedavno predstavila novu opremu za preciznu obradu robne marke Kappa iz Njemačke, kako bi dodatno povećala produktivnost, unaprijedila tehnologiju proizvodnje, proizvodila preciznije proizvode i pomogla novom putu proizvodnje koja štedi energiju!

Trgovci su dobrodošli da nam se pridruže i imaju koristi od:

Naš efikasan i štedljiv vijčani vazdušni kompresori;

Naši konkurentni proizvodi;

Naša efikasna prodajna obuka za uštedu energije zračni kompresori;

Naše savjetovanje i obuka o korporativnoj kulturi i team buildingu;

Naša stručnost u izgradnji web stranice preduzeća i informatičkoj podršci regionalne mreže;

Naša posvećenost odabiru samo jednog distributera u svakoj regiji kako bismo zaštitili njihova prava i interese;

Naše imenovanje Seize Angela za službenog trenera za odabrane dilere.

Uvod tima:

Seize Compressor (Shanghai) Co., Ltd.,osnovana 2009. godine, pionir je globalnih štedljivih vazdušnih kompresora sa svojom fabrikom koja se nalazi u industrijskoj zoni Jinshan, Šangaj, Kina. Specijalizirani smo za istraživanje i razvoj, proizvodnju, marketing i usluge, s fokusom na energetsku efikasnost!

Uhvatite viziju:Postanite renomirani brend koji pruža izuzetno zadovoljstvo kupaca i dijeli naš uspjeh sa kupcima, zaposlenima, dioničarima i dobavljačima širom svijeta.

Misija:Osnažite kolege, služite globalnim kupcima i promovirajte uštedu energije i zaštitu okoliša!

Osnovne vrijednosti:Poštovanje neba i ljubav prema drugima, pažnja za dobrobit javnosti, davanje prioriteta kupcima, strahopoštovanje i odgovornost, njegovanje jedinstva uma i zalaganje za inovacije!

Koncept prodaje:Podstaknite konsultantski prodajni tim koji se bavi potrebama kupaca našim proizvodima, isporučujući veći povrat za kupce i preuzimajući punu odgovornost za rezultate.

Filozofija usluge:Nadmašivanje očekivanja kupaca je uvijek naš cilj. Nastojimo da pružimo pravovremenu, profesionalnu i prijatnu uslugu sa misijom da prevaziđemo potrebe kupaca, preuzimajući punu odgovornost za rezultate.

UPIT

Vruće kategorije